• You can now help support WorldwideDX when you shop on Amazon at no additional cost to you! Simply follow this Shop on Amazon link first and a portion of any purchase is sent to WorldwideDX to help with site costs.
  • Notice: You may not use this site to facilitate the unauthorized selling of copyrighted material including, but not limited to, in the public dxForums, dxGallery, dxChat and private messsages. If you get caught doing this, you will be permanently banned with no second chances. A notice will be placed on the site of why you were banned and any information collected by this site about you will be made known to the copyright holder.
Robalo
Reaction score
227

Joined
Last seen

Profile posts Latest activity Postings About

  • My TS-940S is having an intermittent problem. The radio powers up, but the white digits of the frequency display disappear along with the audio. There are dots on the frequency display. Then, it will come back on again after a few minutes, then go off, etc.

    Your YouTube video link is broken. I found a couple of videos by you on this topic, but they are in Spanish. Do you have an English version?

    Richard
    Hi
    My call is OY3A. I have the old club station (OY6FRA) Kenwood TS-940S for repair, and after searching on the net I found Your post from 2009.
    (http://www.worldwidedx.com/threads/ts-940s-dots-or-display-problem.31761/)
    This 940S have exactly the same issue as Yours back in 2009. Would You care to give a note on how You got it fixed and what was the problem ?

    regards

    OY3A Anfinn
    Robalo
    Robalo
    the problem was on the control unit x53-1420-11 ic7 or ic8 just resoldered and then go to p11 unit x50-2020-00 and watch my vid on YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=7HolL2KPDQ0) sorry its in spanish but easy to figure out.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…